Infravörös hő
Sugárzók
Carbon
Közép-, gyorsközép
Infravörös halogén
Modulok
Műanyagipar
Lakkozás - felületkezelés
Gépjárműipar
Nyomdaipar
Textilipar
Élelmiszeripar
Üvegipar
Elérhetőségek

Infravörös modulok, komplett berendezések

A Heraeus infravörös modulok olyan hőtechnikai komplett egységek, melyek egyedi kialakításuknál fogva optimálisan illeszkednek az adott feladathoz, beépítésre készen kerülnek szállításra.
Az infravörös komplett modulok kör keresztmetszetű, vagy ikercsöves infravörös sugárzókkal, a feladathoz igazodó méretű és légtechnikájú modulházzal, valamint a folyamathoz illeszkedő vezérléssel kerülnek szállításra.

A Heraeus infravörös modulok alapvetően kétféle kivitelben készülnek:
Infravörös modul, egy - vagy több Heraeus gyártmányú infravörös sugárzóból, a megfelelő modul házból és a szükséges elektromos csatlakozókból áll.

Komplett hőtechnikai egység, mely az infravörös modulból és a vezérlésből tevődik össze. A mindenkori hőtechnikai folyamat igényeihez igazodóan kerül kialakításra.

A Heraeus infravörös komplett modulok ideális megoldást jelentenek az ipari hőtechnikai folyamatok számára, mivel a meghatározó komponensek (sugárzó, modulház + légtechnika, vezérlés) tökéletesen összhangban vannak egymással.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a Heraeus cég szakembereinek bevonásával az infravörös komplett modulok területén, a hőtechnikai folyamat analizálásától, a telepítésen át, egészen az üzembe helyezésig.

Az adott hőtechnikai folyamat sajátosságaihoz igazodóan a további Heraeus gyártmányú infravörös sugárzókat, infravörös modulokat ajánljuk:

- Carbon középhullámú sugárzók
- Klasszikus középhullámú, gyors középhullámú és rövidhullámú sugárzók
- InfraLight NIR halogén sugárzók


A honlapon található illusztrációk jogtulajdonosa a Heraeus Noblelight GmbH.